1. HABERLER

2. SİYASET

3. Ak Parti Ağrı il Kadın Kolları Başkanlığı Basın Açıklaması
Ak Parti Ağrı il Kadın Kolları Başkanlığı Basın Açıklaması

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü yaklaşırken bizler insan olmanın sorumlulukları çerçevesinde şiddetin her türünü ve her kaynağını yok etmeye azmetmiş bireyler olarak Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ..

A+A-

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü yaklaşırken bizler insan olmanın sorumlulukları çerçevesinde şiddetin her türünü ve her kaynağını yok etmeye azmetmiş bireyler olarak Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun anlamsız ve medeniyet anlayışımızdan uzak açıklamalarından dolayı derin üzüntü içerisindeyiz.

İnsanlığın büyük bir kesiminin çok yönlü şiddete maruz kaldığı bir çağın mensuplarıyız. Yaşamımızın her alanı hak ve adalet mücadelesi içinde geçerken şiddeti normalleştirmeye yönelik bu çirkin açıklamayı kınıyor, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Milletimizin engin ferasetine havale ediyoruz.Şiddet, zaman, mekân ve şahıs ayrımı gözetmeksizin toplumun her kesiminden uzak olmalıdır. Şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz...
Şiddet bir insan hakları ihlalidir.
Şiddetle mücadele öncelikli olarak şiddeti mazur gösteren kafalara karşı yapılmalıdır.Kadına yönelik şiddet dünyada ve ülkemizde eğitim, ekonomik durum, yaş ve yaşadığı çevreye bakmaksızın tüm kadınların ve dolaylı olarak toplumun etkilendiği bir durumdur. Şiddetin sevgi ve merhamet diliyle çözüme ulaşacağı bir yol varken ona mazeretler üretmek toplumu ileri götürmez, yıpratır. Toplumu yıpratan ve yanlış örnek olan açıklamalar, siyasetçi olmanın sorumluluğu ile bağdaşmıyor.
Özellikle kamuoyuna yönelik açıklamalarla şiddetin kabul edilebilir olduğunu ifade eden CHP Genel Başkanını kınıyoruz. Kılıçdaroğlu'nu söylediği sözler tüm kadınlarımızı incitmiştir. Bir siyasetçi, eş ve baba olarak kendisini sorumluluklarını hatırlamaya ve kadınlardan özür dilemeye davet ediyoruz..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Diğer Ziyaretçilerle Düşüncelerini Paylaş!